Hydropool Spa’s en Swimspa’s

Neem de tijd…..voor wat er echt toe doet.
Tijd voor elkaar! Tijd voor familie en vrienden!

Het leven wordt met de dag drukker en veeleisender. Het lijkt wel alsof u helemaal geen tijd meer heeft om uit te rusten. Hoe mooi zou het zijn als u een eigen toevluchtsoord heeft, een plek waar u kunt ontspannen, mediteren, en kunt genieten van rust en stilte…..alleen, of met uw familie of met vrienden. Voel de stress en de spanning wegglijden. Ga zitten, rek u uit, en laat de combinatie van warm water, pulserende stralen en natuurlijke waterkracht zijn magische werk doen.

Dankzij Hydropool’s innovatieve Self-Cleanings systeem wordt de premium spa-lijn beschouwd als ’s werelds meest onderhoudsvriendelijkste spa. Het water wordt gelijktijdig aangezogen in de ingebouwde bodemafzuiging en hoog debiet skimmer. Daarna wordt het voorgefilterd, geozoniseerd, gemicrofilterd, gedesinfecteerd door chloor waarna het terug keert in de spa.

Vanaf 2019 neemt Saunawinkel de Spa’s en Swimspa’s van Hydropool op in haar assortiment.  In onze webshops vind u de diverse modellen die wij aanbieden. Graag nodigen wij u uit voor een passende offerte op maat.

Vraag hier vrijblijvend informatie op over Hydropool Spa’s en Swimspa’s! 

J.F. Kennedylaan 73a
5555 XC Valkenswaard

Tel: +31 (0)40 204 10 45

E-mail: info@saunawinkel.nl

Winkelmand

Product menu