Geurproducten

Heeft u een heerlijke infrarood sauna in uw huis staan? Wellicht vindt u het dan ook wel prettig om hier een lekker geurtje aan te geven. Bij Saunawinkel.nl hebben we een ruim assortiment aan geuren voor de sauna voor u klaarstaan. Geurtjes die gewoon zijn bedoeld om het allemaal lekker te laten ruiken, maar ook speciale infrarood sauna geuren die een positieve werking voor uw gezondheid hebben. In ons assortiment vindt u de verschillende geuren die wij verkopen overzichtelijk bij elkaar. Zo kunt u dus heel eenvoudig een keuze maken voor de lekkerste geur die wij verkopen.

[expander_maker id=”1″ more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

In uw infrarood sauna geuren gebruiken

Het gebruik van geuren is in een infrarood sauna anders dan in een gewone sauna. Waar u bij laatstgenoemde de geuren mengt met het water dat u opgiet, daar zet u in een infrarood sauna de pot met de geuren een halve minuut in de sauna. De geur zal de infrarood sauna geheel door gaan, waarna u tijdens uw saunabezoek lekker van deze geur kunt genieten. Welke geur u ook wilt hebben in de sauna, de kans is groot dat wij deze verkopen. Als u bij ons een bestelling maakt van een infrarood sauna geur, dan zorgen wij ervoor dat u de bestelling snel en veilig in huis heeft.

Welke geur voor uw infrarood sauna?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u bepaalde infrarood sauna geuren zoekt, of als u advies wilt hebben over de beste geur voor uw sauna. We staan altijd klaar om uw vragen voor u te beantwoorden. We hebben bij Saunawinkel.nl meer dan 25 jaar met inrichting en onderhoud van sauna’s en zwembaden. We delen onze kennis op dit gebied graag met onze klanten, zodat zij de juiste keuze kunnen maken voor een bepaald product. Saunawinkel.nl zorgt er graag voor dat u nog meer van uw saunabezoek gaat genieten.

[/expander_maker]

Winkelmand

Product menu